maanantai 19. toukokuuta 2014

Göteborgin leiri!

Kauan odotettu neljän päivän leiri Göteborgiin oli vihdoin edessä! Kokoonnuimme Helsinki-Vantaan lentokentällä perjantaiaamuna valmiina viikonlopun kovaan treeniin. Matka lentokoneella kesti vain päälle tunnin ja pian oltiinkin jo aurinkoisessa Göteborgissa!


Joukkue valmiina lähtöön!
Majoituimme ihanaan isoon huoneistoon lähellä Göteborgin kuuluisaa Liseberg-huvipuistoa. Huoneistossa oli viisi huonetta, olohuone ja keittiö. Se oli täydellinen yhteisen ajan viettoon ja sai heti lempinimekseen Elegants-talo. Kun joukkue oli majoittunut, oli yllätyksen aika. Aiju ja Darja olivat askarrelleet jokaiselle oman tsemppikortin ja koko joukkueelle yhteisen ison kortin, joka ripustettiin tauluksi Elegants-taloon. Kortit muistuttivat meitä siitä, miten ihanista, rakkaista ja persoonallisista ihmisistä meidän joukkue koostuu. Vaikka leirillä joskus harmittaisi tai väsyttäisi, täytyy aina muistaa nauttia kuitenkin siitä, että saamme viettää yhdessä aikaa ja meillä toisemme tukemassa!

Perjantaina oli vielä ohjelmassa 3 tunnin treenit jotka sujuivatkin erinomaisesti! Treeneissä oli teemana venyvyysliikkeiden lisäksi tanssiloikat, joissa opettelimme paljon uusia taitoja. Käytimme paljon videointia apuna hiomisessa ja iltapalalla katsoimme yhdessä päivän treenivideot. Kun näkee itsensä videolta tekemässä tekniikoita (varsinkin hidastettuna), huomaa asennoista pienetkin virheet, joita ei ole muuten tajunnut tekevänsä. Saatiin myös monet naurut hidastuksien ja zoomin ansiosta. :D


Palaveria ennen treenejä


Parityöskentelyä venyvyysliikkeissä


Lauantaina lähdimme heti aamusta pirteinä kohti treenisalia. Ohjelmassa oli kahdet pitkät treenit sekä yhteinen lounas niiden välissä. Aamutreeneissä lämmiteltiin vakavamielisesti viestijuoksukilpailuilla ja hiottiin cheer-hyppyjä erilaisien harjoitusten avulla. Kehitys hypyissä oli huimaa! Saimme siistittyä etenkin toukkareita samannäköisiksi. Iltapäivällä leikiteltiin erilaisilla pirueteilla.

Lauantai-ilta sujui leppoisasti 'Elegants-talolla'. Teimme yhdessä ruokaa, analysoimme päivältä kuvattuja treenivideoita ja vietimme laatuaikaa yhdessä. Ehdimme myös pitää pientä kisakatsomoa Euroviisujen osalta!


Lämmittelyä







Lounasta!

Sunnuntaina olikin jännittävä päivä, nimittäin Elegants Spring Open kilpailut! Joukkue oli jaettu valmentajien toimesta pieniin ryhmiin, joiden tehtävänä oli valmistella ohjelma, musiikki ja kilpailuasut joukkueelle. Ohjelmien täytyi sisältää vaaditut tekniikat ja ne arvosteltiin kaavakkeiden mukaisesti.

Team Cliché

Göteborgin Tähtöset

Team Austria

Lisäksi kilpailuihin osallistui GKM (Göteborgin Kheer Muidut). Tiukassa kilpailussa voiton vei Team Austria taidokkaalla ohjelmalla!!

Maanantaina vietimme vielä päivän kierrellen Göteborgin keskustaa ja shoppaillen. Illalla koittikin aika palata takaisin Suomeen.




Vikat shoppailut ennen lentoa Suomeen!

Leiri oli kokonaisuudessaan erittäin onnistunut! Tästä on hyvä jatkaa treenaamista Suomessa <3

<3

1 kommentti: