sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Jenkkileiri


Upea neljän päivän jenkkileiri on nyt takanapäin! Perjantaina saimme pitkän odotuksen jälkeen koreografimme Lisan ja Sarahin Suomeen. Ensimmäiset treenit aloitettiin jännittävissä tunnelmissa Mäkelänrinteen Uintikeskuksessa. Neljän tunnin treenien aikana pääsimme kokeilemaan uusia tekniikoita ja temppuja. Aloitimme myös uuden koreografiamme opettelun ja tätä koko joukkue olikin odottanut innolla!

Leiripäivä 1

Leiripäivä 1
Lauantaina ja sunnuntaina jatkoimme uuden koreografian opettelemista. Sunnuntai-iltana vietimme yhteistä iltaa ravintola Sicilianossa. Pitkän treenipäivän jälkeen italialaiset pastat maistuivat paremmin kuin hyvin. :) Oli myös mukavaa päästä viettämään aikaa jenkkivalmentajiemme kanssa muuallakin kuin treenisalilla!

Leiripäivä 3
Maanantaina koitti viimeiset treenit. Pääsimme näkemään meidän pikkusiskojen Emotionin uuden kisaohjelman ja se on mieletön! Iltayhdeksän jälkeen saimme vihdoin uuden kisaohjelman valmiiksi. Olo oli väsynyt mutta onnellinen. Illalla oli vielä aika hyvästellä ihanat Lisa ja Sarah sekä kiittää heitä kaikesta yhdessä tehdystä työstä. Kotiinviemisiksi he saivat mm. suomalaista suklaata, salmiakkia ja seuran T-paidat.

Leiripäivä 4

Sarah näyttää mallia


Strike a pose!

Haluamme vielä kerran kiittää Lisaa ja Sarahia upeasta koreografiasta, jonka he loivat meille! Tästä on hyvä jatkaa ohjelman hiomista kohti marraskuun SM-karsintakilpailuja. Tsemppiä kaikille tulevaan kisakauteen!

Emotion, Elegants sekä Lisa ja Sarah

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti